Echipa

Asist. univ. Dr. Vi╚Ť─âlaru Bogdan Alexandru

Facultatea de Medicin─â Veterinar─â Bucure┼čti a absolvit-o 2004, doctoratul ├«n octombrie 2009, iar de atunci a participat la numeroase congrese ╚Öi simpozioane na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale, at├ót ca medic, c├ót ╚Öi ca lector.
Din ianuarie 2008 este Asistent universitar la Facultatea de Medicin─â Veterinar─â din Bucure┼čti.
├Än decursul anilor a participat la numeroase seminarii ┼čtiin┼úifice ┼či congrese ale profesiei, unde a sus┼úinut peste 30 de lucr─âri ┼čtiin┼úifice pe teme legate de patologia reproduc┼úiei, biotehnologii de reproduc┼úie, chirurgie a aparatului genital ┼či al glandei mamare.
În anul 2012 fondează SRCMIV, al cărui Președinte este, participând la numeroase cursuri de chirurgie laparoscopică.
În 2013 organizează primul curs de chirurgie laparoscopică veterinară.
├Äncep├ónd cu ianuarie 2014 inaugureaz─â ├«mpreun─â cu Braun Rom├ónia, ├«n cadrul Facult─â┼úii de Medicin─â Veterinar─â Bucure┼čti, prima clinic─â de Hemodializ─â veterinar─â din Rom├ónia ┼či una din pu┼úinele din Europa de Est.
Dragostea ╚Öi pasiunea fa╚Ť─â de profesie ╚Öi animale, dorin╚Ťa de a se perfec╚Ťiona ╚Öi de a deveni din bun, mai bun a dus la finalizarea unui proiect greu dar frumos, acela de a oferi o ╚Öans─â ├«n plus prietenilor no╚Ötri necuv├ónt─âtori. Echipa din care face parte este, probabil, cea mai unit─â ╚Öi mai omogen─â echip─â de profesioni╚Öti ce iubesc ├«n egal─â m─âsur─â animalele ╚Öi profesia.

Asist. univ. Dr. Costea Ruxandra

Din 2004, anul absolvirii Facult─â╚Ťii, Dr. Costea Ruxandra s-a perfec╚Ťionat continuu ╚Öi a participat la numeroase congrese ╚Öi simpozioane na╚Ťionale ╚Öi intena╚Ťionale. Din anul 2009 este Doctor ├«n ╚śtiin╚Ťe medicale.
Este, ├«n prezent, Asistent universitar ╚Öi speaker ├«n cadrul mai multor simpozioane na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale. Este unul dintre anestezi╚Ötii de referin╚Ť─â din ╚Ťara noastr─â.

Asist. univ. Dr. Pascal Manuela

Dr. Manuela Pascal a absolvit facultatea de medicina veterinară din Bucuresti in anul 2003. A lucrat initial in mediul privat, dobândind o baza larga de cunostinte teoretice si practice din 2009 se alătură echipei noastre, domeniile sale majore de interes fiind anestezia ,medicina de urgenta si biotehnologiile de reproductie. A continuat sa se perfectioneze in stagii desfasurate la Universitatea din Liege si prin participarea la congrese si cursuri internationale. In prezent activează ca asistent universitar.

Drd. Micșa Cătălin

Doctorand ├«n anul II - "├Änc─â din copil─ârie am fost pasionat de animale, realiz├ónd c─â cea mai bun─â variant─â pentru a ajuta necuv├ónt─âtoarele, este de a deveni medic veterinar. ├Änc─â din primii ani de facultate, am urmat perioade de practic─â ├«n mai multe cabinete din Bucure╚Öti ╚Öi ferme din jurul Bucure╚Ötiului. M-am ├«nscris la doctorat, ├«ntr-un domeniu nou ├«n chirurgia rom├óneasc─â ╚Öi anume opera╚Ťiile minim invazive, tocmai din dorin╚Ťa de a evita durerile ╚Öi complica╚Ťiile postoperatorii.
Consider c─â un adev─ârat medic trebuie s─â fie mereu ├«n pas cu noile apari╚Ťii ╚Ötiin╚Ťifice ├«n domeniu, mereu ├«n actualitate, iar pentru aceasta m─â perfec╚Ťionez continuu prin prezen╚Ťa la simpozioane, workshop-uri, congrese."
..."daca vrei sa faci lucruri mari ├«n via╚Ť─â, trebuie s─â ai entuziasm ╚Öi pasiune. Indiferent ce faci, f─â-o cu pasiune..." Donald Trump

Cristina Topal─â

Student─â ├«n anul VI - "Din dragoste pentru micile necuv├ónt─âtoare cred cu t─ârie ├«n progresul medicinii veterinare rom├óne╚Öti ╚Öi lucrez con╚Ötiincios pentru perfec╚Ťionarea serviciilor medical-veterinare pentru c─â ├«mi doresc s─â avem la noi ├«n ╚Ťar─â posibilitatea trat─ârii prietenilor patrupezi la standarde europene."

Du╚Ťulescu Valentin

Student ├«n anul VI - "De mic am crescut ├«nconjurat de animale, g─âseam ├«n ochii lor lini╚Ötea de care aveam nevoie. Am urmat mai apoi un liceu cu profil real din iner╚Ťia concuren╚Ťei, dup─â care am ales, am ales cu inima, am ales s─â fac ce ├«mi place. M-am decis s─â ├«ntorc dragostea oferit─â nou─â de c─âtre aceste fiin╚Ťe minunate. ├Än facultate am avut modele care ├«ncearc─â ╚Öi reu╚Öesc s─â duc─â medicina veterinar─â pe cele mai ├«nalte culmi ╚Öi asta vreau s─â fac ╚Öi eu."

╚śtef─ânescu Alina

Student─â ├«n anul V ÔÇô "Probabil cel mai greu lucru s─â vorbe╚Öti despre tine. Nu vreau s─â inventez pove╚Öti frumoase despre cum ├«ntotdeauna mi-am dorit sa fac medicina veterinar─â din motive multiple ╚Öi extrem de frumoase. ╚śi despre cum ├«n acest moment este un vis devenit realitate. ├Ämi doresc din suflet s─â fiu medic veterinar ├«ntruc├ót vreau s─â ├«mi aduc contribu╚Ťia la evolu╚Ťia medicinii ╚Öi a ╚Ötiin╚Ťei. Vreau s─â ajut la ├«mbun─ât─â╚Ťirea metodelor de terapie a anumitor boli. Vreau s─â fac toate acestea, ├«ntruc├ót consider c─â toate acestea sunt lucruri importante ├«n evolu╚Ťia mea ca om ╚Öi pot fi de un real folos celor din jur."

Stud. Ispas Nina

Student─â ├«n anul IV - Am fost dintotdeauna atras─â de medicina veterinar─â deoarece ├«mi ofer─â oportunitatea de a ajuta animalele si de a-mi petrece timpul f─âc├ónd ceea ce imi place cel mai mult. Consider c─â practic├ónd aceast─â profesie ob╚Ťin satisfac╚Ťii at├ót pe plan profesional , evolu├ónd constant , c├ót ╚Öi pe plan personal.

Stud. Sachelarie Elena

Student─â ├«n anul III - "├Änc─â din copil─ârie, c├ónd cineva m─â ├«ntreba ce voi face c├ónd o s─â fiu mare, r─âspunsul a fost ├«ntotdeauna unul singur, acela c─â ├«mi doresc s─â devin medic veterinar. Dorin┼úa de a face bine animalelor nu numai c─â m-a ├«mpins c─âtre aceast─â carier─â, dar m-a ┼či educat ├«n acela╚Öii timp, d├óndu-mi ocazia s─â-mi dezvolt abilit─â┼úi ca r─âbdarea, bl├ónde┼úea ┼či compasiunea fa┼ú─â de animale. Din dragoste pentru animale am ales acest drum deoarece consider c─â, la fel ca ┼či oamenii, animalele au nevoie de sprijin, nu de multe ori fiindu-ne nou─â oamenilor, superioare."