Echipa

Asist. univ. Dr. Vițălaru Bogdan Alexandru

Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti a absolvit-o 2004, doctoratul în octombrie 2009, iar de atunci a participat la numeroase congrese și simpozioane naționale și internaționale, atât ca medic, cât și ca lector.
Din ianuarie 2008 este Asistent universitar la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti.
În decursul anilor a participat la numeroase seminarii ştiinţifice şi congrese ale profesiei, unde a susţinut peste 30 de lucrări ştiinţifice pe teme legate de patologia reproducţiei, biotehnologii de reproducţie, chirurgie a aparatului genital şi al glandei mamare.
În anul 2012 fondează SRCMIV, al cărui Președinte este, participând la numeroase cursuri de chirurgie laparoscopică.
În 2013 organizează primul curs de chirurgie laparoscopică veterinară.
Începând cu ianuarie 2014 inaugurează împreună cu Braun România, în cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară Bucureşti, prima clinică de Hemodializă veterinară din România şi una din puţinele din Europa de Est.
Dragostea și pasiunea față de profesie și animale, dorința de a se perfecționa și de a deveni din bun, mai bun a dus la finalizarea unui proiect greu dar frumos, acela de a oferi o șansă în plus prietenilor noștri necuvântători. Echipa din care face parte este, probabil, cea mai unită și mai omogenă echipă de profesioniști ce iubesc în egală măsură animalele și profesia.

Asist. univ. Dr. Costea Ruxandra

Din 2004, anul absolvirii Facultății, Dr. Costea Ruxandra s-a perfecționat continuu și a participat la numeroase congrese și simpozioane naționale și intenaționale. Din anul 2009 este Doctor în Științe medicale.
Este, în prezent, Asistent universitar și speaker în cadrul mai multor simpozioane naționale și internaționale. Este unul dintre anesteziștii de referință din țara noastră.

Asist. univ. Dr. Pascal Manuela

Dr. Manuela Pascal a absolvit facultatea de medicina veterinară din Bucuresti in anul 2003. A lucrat initial in mediul privat, dobândind o baza larga de cunostinte teoretice si practice din 2009 se alătură echipei noastre, domeniile sale majore de interes fiind anestezia ,medicina de urgenta si biotehnologiile de reproductie. A continuat sa se perfectioneze in stagii desfasurate la Universitatea din Liege si prin participarea la congrese si cursuri internationale. In prezent activează ca asistent universitar.

Drd. Micșa Cătălin

Doctorand în anul II - "Încă din copilărie am fost pasionat de animale, realizând că cea mai bună variantă pentru a ajuta necuvântătoarele, este de a deveni medic veterinar. Încă din primii ani de facultate, am urmat perioade de practică în mai multe cabinete din București și ferme din jurul Bucureștiului. M-am înscris la doctorat, într-un domeniu nou în chirurgia românească și anume operațiile minim invazive, tocmai din dorința de a evita durerile și complicațiile postoperatorii.
Consider că un adevărat medic trebuie să fie mereu în pas cu noile apariții științifice în domeniu, mereu în actualitate, iar pentru aceasta mă perfecționez continuu prin prezența la simpozioane, workshop-uri, congrese."
..."daca vrei sa faci lucruri mari în viață, trebuie să ai entuziasm și pasiune. Indiferent ce faci, fă-o cu pasiune..." Donald Trump

Cristina Topală

Studentă în anul VI - "Din dragoste pentru micile necuvântătoare cred cu tărie în progresul medicinii veterinare românești și lucrez conștiincios pentru perfecționarea serviciilor medical-veterinare pentru că îmi doresc să avem la noi în țară posibilitatea tratării prietenilor patrupezi la standarde europene."

Duțulescu Valentin

Student în anul VI - "De mic am crescut înconjurat de animale, găseam în ochii lor liniștea de care aveam nevoie. Am urmat mai apoi un liceu cu profil real din inerția concurenței, după care am ales, am ales cu inima, am ales să fac ce îmi place. M-am decis să întorc dragostea oferită nouă de către aceste ființe minunate. În facultate am avut modele care încearcă și reușesc să ducă medicina veterinară pe cele mai înalte culmi și asta vreau să fac și eu."

Ștefănescu Alina

Studentă în anul V – "Probabil cel mai greu lucru să vorbești despre tine. Nu vreau să inventez povești frumoase despre cum întotdeauna mi-am dorit sa fac medicina veterinară din motive multiple și extrem de frumoase. Și despre cum în acest moment este un vis devenit realitate. Îmi doresc din suflet să fiu medic veterinar întrucât vreau să îmi aduc contribuția la evoluția medicinii și a științei. Vreau să ajut la îmbunătățirea metodelor de terapie a anumitor boli. Vreau să fac toate acestea, întrucât consider că toate acestea sunt lucruri importante în evoluția mea ca om și pot fi de un real folos celor din jur."

Stud. Ispas Nina

Studentă în anul IV - Am fost dintotdeauna atrasă de medicina veterinară deoarece îmi oferă oportunitatea de a ajuta animalele si de a-mi petrece timpul făcând ceea ce imi place cel mai mult. Consider că practicând această profesie obțin satisfacții atât pe plan profesional , evoluând constant , cât și pe plan personal.

Stud. Sachelarie Elena

Studentă în anul III - "Încă din copilărie, când cineva mă întreba ce voi face când o să fiu mare, răspunsul a fost întotdeauna unul singur, acela că îmi doresc să devin medic veterinar. Dorinţa de a face bine animalelor nu numai că m-a împins către această carieră, dar m-a şi educat în acelașii timp, dându-mi ocazia să-mi dezvolt abilităţi ca răbdarea, blândeţea şi compasiunea faţă de animale. Din dragoste pentru animale am ales acest drum deoarece consider că, la fel ca şi oamenii, animalele au nevoie de sprijin, nu de multe ori fiindu-ne nouă oamenilor, superioare."